Consultant

Att ansöka:

Topplån samt anmärkning

En del tar ut tre procent på beviljat bolån (Bank2). Nästa dubbelt så hög som för normalt banklån med en bostad som säkerhet.

Men nu blir det kaotiskt samt konstigt. Det är synd. En bostad är en förträfflig säkerhet. Dessa grupper faller utanför bankernas traditionella ramar. Oftast beviljas ej lån över 75 % av marknadsvärdet.. Tre procent av en miljon kronor är 30 000 kronor.

Om det bara rörde sig om topplån hade det ej varit lika stort gissel. Kreditvärdig är den som har en jämn hög inkomst.

Det har dykt upp banker som skänker banklån till dessa grupper. Ränta är skyhög för dessa banklån. Ej lite pengar. För att få banklån under dessa förutsättningar måste man äga en bostad.. Anmärkning är ej längre ett hinder.. Många idag är småföretagare eller har projektanställning. Men de många bankerna beviljar ej topplån om de ej får erövra bottenlånet. Uppläggningsavgiften för dessa lån uppgår till många procent av ansökt belopp. Men i en förändrlig värld skiftning förutsättningar snabb. Måhända ej konstigt i sig. Det är ingen assistans. Inget konstigt i samt för sig. Denna gäng behöver ej vara sämre betalare än andra.